Om oss/stilling ledig

 

 

Vi er et lite firma som utfører service/reperasjoner, periodisk kontroll og montering av diverse hjelpemidler og person/vareheiser. Vi opererer stort sett på østlandet, men tar også på oss oppdrag andre steder i landet.

 

Vi holder til på Eggemoen Aviation Technology park rett utenfor Hønefoss, hvor vi har tett samarbeid med andre bedrifter rundt oss, noe som gjør at vi kan levere raskt og kostnadseffektivt.

 

Daglig leder har 19 års erfaring fra bransjen, og vi har samarbeidsavtale med flere leverandører på service, tilpassing og montering.

Vi utfører ofte servicen hjemme hos eier/bruker, men har også et lite verksted for større oppdrag. I tillegg til dette utføres det transportoppdrag på spesialtillpassede biler mellom bilombyggere og importører/bruker av bilen.

 

Det hele startet som et lite enkelpersonsforetak, men sommeren 2015 ble et AS stiftet og flere ansatte kom til. Det juridiske firmanavnet er Jonn Skaar Service As, men navnet er kortet ned til JS-Service AS.

 

Ledige stillinger

 

Vi søker etter flere ansatte ettersom bedriften opplever en positiv sterk vekst og utvikling og vi får stadig nye og spennende oppdrag.

Elektriker:

Vi ser etter en allsidig elektriker som også kan litt mekanikk og snekring til vår nye stilling som montør av vindu/døråpnere. Stillingen vil primært være på Østlandet. Det kreves fagbrev/svennebrev.

Automasjonstekniker:

Vi ser etter en allsidig montør på vare/trappe/plattform heiser. Alle heiser er innunder maskindirektivet, men godkjenning fra DSB er en fordel. Annen relevant utdanning/bakgrunn er også mulig. Oppdragen er i hele Norge, men hovedmengden vil være Østlandet.

Montør:

Vi ser etter en motør til montering av pasientforflytningutstyr på sykehjem/sykehus og institusjoner. Monteringen vil foregå både i eksisterende og nye bygg så erfaring fra bygge bransjen er en fordel. I denne stillingen vil det i perioder være mye reising i hele Norge.

Alle stillinger:

Du må kunne arbeide selvstendig, ta ansvar og være opptatt av kvalitet i arbeid. Du må være serviceinnstilt og positiv. Det er krav til førerkort BE og gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

Ansatte

 

Jonn Skaar

 

Daglig leder

Magdalén Borgen

 

Kontormedarbeider

Jan Erik Borgen

 

Servicetekniker

Henrik Moholdt

 

Ekstrahjelp

Stian Edvinsen

 

Montør

Er du vår nye medarbeider?

 

Er du en av våre nye

medarbeidere?

Kristian Savjord

 

Montør

Ta gjerne kontakt med oss ved å sende en melding her.

Ellers er er vår adresse:

 

Rotorveien 26

3514 Hønefoss

Telefon: 911 44 033

Epost: Jonn@jsservice.no

 

 

 

 

 
 
 

JS-Service AS. Rotorveien 26. 3514 Hønefoss | Tlf: 911 44 033 | e-post: Jonn@jsservice.no

Org.nr: 915 592 147

Eggemoen Aviation Technology Park