Stilling ledig:

Finn din drømmejobb: Utforsk spennende karrieremuligheter og bli med på vårt voksende team!

Ønsker du å ta steget videre i din karriere og oppdage nye og spennende muligheter? Velkommen til vår stillingsside, hvor du kan finne ledige stillinger som passer perfekt til dine ferdigheter, interesser og ambisjoner.

Ledige stillinger hos JS-Service AS:

Vil du bli en av våre tre nye medarbeidere i et godt etablert team? Vi søker etter flere medarbeidere som setter kvalitet høyt i det de gjennomfører.

Jonn Skaar Service AS (JS-Service AS) er et veletablert selskap med 11 ansatte, som har montering av hjelpemidler og utstyr til sykehus som våre hovedoppgaver. Våre kunder er flere av de største leverandørene av utstyr innenfor bransjen, men også entreprenører som Sykehusbygg, HENT, Veidekke mm. Vi jobber i hele Norge med utgangpunkt i Hønefoss, men har også en avdeling i Stavanger.

Montør med hovedvekt på tilpassinger av privatboliger, skole, institusjon og sykehjem:

Montering på Østlandet/Innlandet av forflytningshjelpemidler i trapp og beboerrom, og i tillegg hjelpe til på andre oppgaver vi utfører. Vi søker etter deg som har både snekker/byggerfaring og i tillegg kan forstå mekanikk og enkel elektronikk, aller helst med fagbrev. Du må kunne jobbe selvstendig og se løsninger, men også fungere i team.

Montør med hovedvekt på montering av utstyr på nye sykehjem og sykehus:

Montering i hele Norge på byggeplasser som er under bygging eller rehabilitering. Her har vi oppdrag fra Lindesnes i sør til Hammerfest i nord, så mye reise og ukependling må påberegnes. Du har gjerne fagbrev innen bygg og anlegg eller mekanikk, men relevant erfaring kan kompensere. Det er også ønskelig med erfaring med å jobbe på byggeplass fra tidligere.

Service og administrasjonsmedarbeider:

Stillingen innebærer å håndtere oppdrag fra våre kunder og planlegge service/monteringer og prosjekter i vårt system. Du vil jobbe tett med både lager og montørene for å gjøre hverdagen så sømløs som mulig. Du må ha relevant erfaring fra tidligere og være strukturert i jobben du gjør. Vi ønsker en person som har god teknisk forståelse innenfor mekanikk og elektronikk. Det er ønskelig om gode IT kunnskaper i tillegg til gode engelsk kunnskaper i både skriftlig og muntlig. Andre språk som Finsk, Tysk, Nederlandsk eller Spansk kan verdsettes. Grunnleggende kunnskap om norsk geografi er viktig.

Hva kan vi tilby:

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø i en travel hverdag med varierte arbeidsoppgaver, her kan du være med på å utvikle selskapet videre sammen med gode og engasjerte kollegaer. I stillingene med reise kan vi tilby arbeidsbil.

Ønsker du å søke på en av disse jobbene, send søknaden på epost til: jonn@jsservice.no

Les mer om oss: