Om JS-Service:

Velkommen til Jonn Skaar Service AS. Vi er et veletablert selskap med over 20 års erfaring innen montering av hjelpemidler både for privatboliger og institusjoner/sykehjem. Vårt hovedfokus ligger på å levere og montere ulike løsninger, som takheiser, trappehjelpemidler, uttakssentraler, operasjonslamper og komplette bad med hev/senk vask/toalett/dusj-løsninger. Vi tilbyr også løfteplattformer for trapper og sjakter.

Vi er stolte av å ha et fantastisk team bestående av 12 dedikerte ansatte med solid erfaring i bransjen. Vårt team er fortsatt i vekst, og vi er opptatt av å opprettholde og videreutvikle vår ekspertise. Gjennom årene har vi etablert samarbeid med mange av de store leverandørene innenfor bransjen i Norge, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter som møter deres spesifikke behov.

I tillegg har vi et sterkt samarbeid med store entreprenørselskaper som Sykehusbygg, HENT, Veidekke, Skanska, Backe med flere. Dette gjør oss i stand til å håndtere prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet over hele landet. Vi er vant til å arbeide i ulike miljøer og tilpasse oss forskjellige prosjektforhold. Sikkerhet og kvalitet er alltid vårt fokus, og vi sørger for at våre installasjoner oppfyller nødvendige standarder og forskrifter.

Våre lokaler befinner seg på Eggemoen Aviation Technology Park utenfor Hønefoss. I tillegg har vi avdelinger på Forus utenfor Stavanger og i Trondheim. Selv om vi er basert i disse områdene, utfører vi oppdrag over hele Norge. Vi har erfaring med å betjene kunder fra forskjellige regioner og er i stand til å imøtekomme deres behov uavhengig av plassering.

Vårt mål er å bidra til å forbedre tilgjengelighet og livskvalitet for enkeltpersoner og institusjoner gjennom å tilby pålitelige og skreddersydde hjelpemiddelløsninger. Vi er klare til å ta på oss nye prosjekter og ser frem til å samarbeide med deg. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å diskutere ditt neste prosjekt.